duminică, 11 ianuarie 2009

'Neata, bre, oameni buni!

Salutare, oameni buni! Dragi bloggeri si bloggerite, a venit momentul sa apara si un blog al somnorosilor, nu de alta, dar cum se poate dormi oriunde, dormim si pe net de acum...Mama ei de tehologie.
Si daca tot vorbeam de tehnologie, sa va spun ce ma enerveaza pe mine in ultimul timp, da ma enerveaza de imi vine sa........dorm... Bre, oamilor, ma enerveaza lumea asta cu telefoane de ultima generatie...mp4 cu taciscrin si fitze din astea rasuflate. Pe langa asta, stiti ce ma lasa fara cuvinte si cu plapumioara peste cap? VEcinu meu de deasupra...care asculta manele la maxim...bre, acuma ca asculta ca nu asculta problema lu, da timp de 7 ore..aceeasi melodie... si in noaptea de revelion?...ori drogat...ori beat...da las ca oricum suna bine..haide Gutza..:D Cat despre manelisti, toate cele bune, nu am nimic cu ei, ca doar fiecare dintre noi am dansat macar la o petrecere pe manele, oricat de rockeri, emo sau mai stiu eu ce am fi, deci toate cele bune.

Un comentariu:

  1. din partea mea sa aiba si telefoane cu think-screen da' eu nu mai vreau sa le aud difuzoarele urland x(
    asa ca iti dau un sfat :p cumpara'ti dopuri de urechi. eu am si sunt verzi, frumoase, moi, pufoase si nu'l mai aud pe vecinul in sevraj de deasupra :D

    RăspundețiȘtergere